Herba Keladi Tikus - Kanser - jenis-jenis, bentuk serta kaedah yang biasa digunakan bagi merawatnya.

Go to content

Main menu:

Herba Keladi Tikus

Cara penggunaan herba Keladi tikus untuk perubahan segera
(Disyorkan menggunakan herba keladi tikus hijau)

 • Ambil kapsul keladi tikus semasa perut kosong - pengambilan semasa perut kosong atau sebelum makan dapat dicerna dengan maksimum oleh badan berbanding selepas makan, walaubagaimana pun, jika pengguna mempunyai gastrik boleh ambil selepas makan.
 • Ambil dengan air masak sekurang-kurangnya setengah liter (500ml - sebotol mineral kecil)
 • Pantang minum dan makanan manis - terutama minuman bergula tersembunyi seperti air bergas serta air kotak, termasuk juga minuman bersusu seperti teh tarik, minuman coklat terkenal, kopi panas, biskut coklat, biskut kacang dll.
 • Pantang makan - terutama daging lembu, ayam yang dicucuk, elakkan ikan besar yang tidak mempunyai sisik seperti pari, tongkol dll, jauhi makanan dalam tin seperti sardin, makanan yang diawet, snek segera dan seumpama. Ambil nasi pada kadar separuh dari biasa, pilih lauk yang kurang minyak dan tidak bersantan, elakkan roti yang mengandungi yis serta gandum putih.
 • Elakkan kudapan bergoreng seperti keropok lekor, goreng pisang dan seumpama.
 • Perbanyakkan minum air masak, amalkan sekurang-kurangnya 2 liter sehari untuk tujuan flush.
 • Jadi Vegetarian - menu vegetarian adalah sesuai dengan pesakit semasa tempoh rawatan.
 • Berpuasa - ini sangat membantu membersihkan perut serta melancarkan peredaran darah.
Video pengenalan STF Kapsul Keladi tikus. Setiap kotak mengandungi 90 kapsul Keladi tikus asli Malaysia yang didatangkan bersama dengan risalah rujukan yang disediakan dalam Bahasa Melayu dan Inggeris.

  Kenapa STF?
      • Poslaju percuma ke seluruh Malaysia.
      • Penghantaran terus dari HQ Berkat Herba Nusantara
      • Mempunyai stokis (walk in) yang sah di hampir setiap negeri.
      • Berdaftar dengan Kementerian Kesihatan Malaysia (MAL16030017TC)
      • Memiliki sijil jualan bagi Singapura (0657T/2018) dan Brunei (0656T/2018)
      • Keluaran Berkat Herba Nusantara - pengasas herba Keladi Tikus di Malaysia - Google.
      • Diperbuat dari herba Keladi tikus asli matang (kapsul berwarna hijau) bergred Superfine.

      STF Kapsul Keladi tikus - dikenali dengan nama Keladi Tikus Emas adalah keluaran terhad yang menggunakan herba keladi tikus matang berkualiti tinggi di dalam setiap keluaran.


      STF kapsul Keladi tikus juga telah dianugerahkan persijilan khas bagi pasaran luar negara. Kualitinya yang tinggi menjadikan ianya diiktiraf untuk dipasarkan pada negara yang mempunyai syarat kemasukan yang ketat seperti Brunei dan Singapura (rujuk lampiran)


      Setiap kotak STF ini mempunyai cetakan tarikh luput pada bahagian bawah untuk memudahkan pengguna membuat semakan.


      Pengeluaran dikawal sepenuhnya oleh Berkat Herba Nusantar menjadikan kualiti yang terdapat di dalam setiap kapsul STF ini amat tinggi. Keseluruhan keluaran adalah dijamin.


      Setiap herba Keladi tikus asli mempunyai risalah rujukan yang disediakan dalam Bahasa Melayu dan Inggeris di dalam setiap kotak bagi memudahkan pengguna membuat rujukan berkaitan kajian serta cara penggunaan.


      Keseluruhan kapsul Keladi tikus asli ini berwarna hijau tua disebabkan ianya diperbuat hanya daripada herba keladi tikus matang sahaja tanpa sebarang campuran (Perhatikan semua kapsul). Kualiti pada tahap ini adalah amat tinggi.


      Herba Keladi tikus ini merupakan penawar pelbagai guna dan telah digred sebagai herba terbaik di asia tenggara (kajian Journal Pharmacy) dan hanya dapat ditemui pada habitat semulajadi yang jauh daripada capaian manusia.


      STF Keladi tikus juga turut dijual secara kombinasi set 3 bulan (online sahaja) namun set ini bergantung kepada pengeluaran. - Semak Stok Disini      Mempunyai kualiti yang diiktiraf terbaik dari asia tenggara, keseluruhan keluaran STF herba keladi tikus ini adalah asli tanpa sebarang campuran yang boleh menjejaskan kualiti setiap kapsul.


      Setiap penghantaran STF akan dibalut menggunakan Bubble wrap tebal sebalum dihantar, ini bagi memastikan setiap pesanan sampai dalam keadaan memuaskan tanpa sebarang kerosakan.


      Penggunaan herba ini telah melangkaui beberapa negara seperti Singapura, Thailand serta Indonesia namun oleh kerana terbatasnya herba asli menyebabkan tidak ramai yang mengetahui akan kewujudannya. di Malaysia herba ini telah digunakan sejak tahun 1998 lagi sehingga kini.


      Berdaftar dengan Kementerian Kesihatan Malaysia (MAL16030017TC) serta memiliki kandungan herba Keladi tikus hijau yang diiktiraf paling terbaik, keluaran premium ini hanya boleh didapati pada farmasi, ecommerce serta stokis yang tersenarai. Stok adalah terhad. - Pembelian / Senarai stokis

      Penghantaran STF kapsul keladi tikus dari HQ bagi pembelian melalui Shopee serta Lazada. Penghantaran dibuat setiap hari.
      Keladi tikus STF asli ini turut disertakan dengan risalah rujukan (Bahasa Melayu, Inggeris) bagi memudahkan pengguna membuat semakan.

       
      Artikel terpelihara Berkat Herba Nusantara @ lawankanser.net (Malaysia) 2011 - 2019
      Back to content | Back to main menu