Kapsul Keladi Tikus - Kanser - jenis-jenis, bentuk serta kaedah yang biasa digunakan bagi merawatnya.

Go to content

Main menu:

Kapsul Keladi Tikus

Keladi Tikus
Video pengenalan STF Kapsul Keladi tikus. Setiap kotak mengandungi 90 kapsul Keladi tikus asli Malaysia yang didatangkan bersama dengan risalah rujukan yang disediakan dalam Bahasa Melayu dan Inggeris.

  Kenapa STF?
      • Penghantaran dibuat terus dari HQ Berkat Herba Nusantara (pengeluar tunggal herba Keladi tikus Malaysia)
      • Pesanan dihantar menggunakan Poslaju berserta tracking number ke seluruh negara.
      • Berdaftar dan diiktiraf oleh Kementerian Kesihatan Malaysia (MAL16030017TC)
      • Boleh didapati melalui stokis (walk in) yang sah di hampir setiap negeri.
      • Memiliki sijil jualan bagi Singapura (0657T/2018) dan Brunei (0656T/2018)
      • Diperbuat dari herba Keladi tikus asli dan matang (kapsul hijau) yang dikisar halus bergred Superfine.
      • Keberkesanan terbukti dan telah membantu ramai pengguna sembuh sepenuhnya.
      STF Kapsul Keladi tikus turut dikenali dengan panggilan Keladi Tikus Emas disebabkan oleh keluaran yang terhad namun memiliki khasiat berganda yang mencukupi terutamanya untuk tujuan rawatan.


      pengiktirafan antarabangsa - STF kapsul Keladi tikus juga telah dianugerahkan persijilan khas bagi pasaran luar negara. Kualitinya yang tinggi menjadikan ianya diiktiraf untuk dipasarkan pada negara yang mempunyai syarat kemasukan yang ketat seperti Brunei dan Singapura (rujuk lampiran)


      Keluaran premium - Diiktiraf oleh KKM, STF kapsul Keladi tikus dihasilkan dengan penuh ketelitian, ianya juga merupakan satu penghormatan dari Berkat Herba Nusantara didalam memberikan hanya yang terbaik kepada umum.


      Mengandungi herba keladi tikus organik matang yang dipilih menerusi pengalaman hampir 7 tahun, herba berkapsul hijau ini turut mempunyai pengguna dari dalam dan juga luar negara, terutama dari Brunei dan juga Singapura.


      Merawat hingga ke akar - Setiap keluaran STF keladi tikus ini dihasilkan dengan penuh ketelitian agar ianya dapat memberikan kesan penyembuhan berganda kepada pengguna, samada untuk rawatan mahupun pencegahan.


      Mewakili Berkat Herba Nusantara selaku pengeluar tunggal herba Keladi tikus di Malaysia, kualiti yang terdapat di dalam setiap kapsul STF ini adalah amat terjaga dan dititikberatkan. Mempunyai kesan berganda, keseluruhan keluaran adalah 100% asli.


      Setiap STF herba Keladi tikus asli mempunyai risalah rujukan yang disediakan dalam Bahasa Melayu dan Inggeris di dalam setiap kotak, ini bagi memudahkan pengguna membuat rujukan berkaitan kajian serta cara penggunaan.


      Kebaikan berganda yang terdapat pada STF merupakan anugerah yang tidak ternilai, ia seolah-olah pemberian alam yang tidak pernah terhenti untuk dimanfaatkan sepenuhnya. STF merupakan keluaran organik yang bergantung sepenuhnya pada cuaca bagi menghasilkannya.


      Herba Keladi tikus ini merupakan penawar pelbagai guna dan telah digred sebagai herba terbaik di asia tenggara (kajian Journal Pharmacy) dan hanya dapat ditemui pada habitat semulajadi yang jauh daripada capaian manusia.


      STF Keladi tikus juga turut dijual secara kombinasi set 3 bulan (online sahaja) namun set ini bergantung kepada pengeluaran. - Semak Stok Disini
      Mempunyai kualiti yang diiktiraf terbaik dari asia tenggara, keseluruhan keluaran STF herba keladi tikus ini adalah asli tanpa sebarang campuran yang boleh menjejaskan kualiti setiap kapsul.
      Setiap penghantaran STF akan dibalut menggunakan Bubble wrap tebal sebalum dihantar, ini bagi memastikan setiap pesanan sampai dalam keadaan memuaskan tanpa sebarang kerosakan.


      Walaupun terhad namun kebaikannya turut dikongsi bersama dengan pengguna dari Singapura, Brunei dan juga Thailand. Di Malaysia ianya digunakan sebagai rawatan pelengkap paling efisyen terutamanya oleh masyarakat cina.


      Penggunaan herba ini telah melangkaui beberapa negara seperti Singapura, Thailand serta Indonesia namun oleh kerana terbatasnya herba asli menyebabkan tidak ramai yang mengetahui akan kewujudannya namun herba ini telah digunakan oleh umum sejak tahun 1998 lagi sehingga sekarang.


      Keluaran yang diiktiraf - berdaftar dengan Kementerian Kesihatan Malaysia (MAL16030017TC) serta memiliki kandungan herba Keladi tikus hijau yang diiktiraf paling terbaik, keluaran premium ini hanya boleh didapati pada farmasi, ecommerce serta stokis yang tersenarai. Stok adalah terhad. - Pembelian / Senarai stokis      Penghantaran ke seluruh negara - Antara penghantaran STF kapsul Keladi tikus kepada pengguna seluruh negara, pembelian dibuat melalui Shopee serta Lazada dan juga melalui whatsapp 010-902 7915, pesanan dihantar setiap hari dari HQ Berkat Herba Nusantara (Pengeluar) - semak status stok di sini

      Keladi tikus STF asli ini turut disertakan dengan risalah rujukan (Bahasa Melayu, Inggeris) di dalam setiap kotak bagi memudahkan pengguna membuat rujukan serta semakan mengenai sejarah serta cara penggunaan.
      Pembelian STF Kapsul Keladi Tikus Premium Malaysia


      Pembelian TF Kapsul Keladi Tikus Gabungan Aprikot
      (Dihantar terus dari HQ Berkat Herba Nusantara)

       
      Artikel terpelihara Berkat Herba Nusantara @ lawankanser.net (Malaysia). Setiap kajian yang dipaparkan adalah disertakan dengan sumber rujukan, sila klik pada pautan yang telah disediakan bagi tujuan pengesahan.Sila gunakan Google Chrome atau Safari untuk paparan yang lebih memuaskan.
      Back to content | Back to main menu