Kapsul Keladi Tikus - Kanser - jenis-jenis, bentuk serta kaedah yang biasa digunakan bagi merawatnya.

Go to content

Main menu:

Kapsul Keladi Tikus

Video pengenalan STF Kapsul Keladi tikus. Setiap kotak mengandungi 90 kapsul Keladi tikus asli Malaysia yang didatangkan bersama dengan risalah rujukan yang disediakan dalam Bahasa Melayu dan Inggeris.

  Kenapa STF?
      • Pembelian disertakan resit rasmi.
      • Poslaju percuma ke seluruh Malaysia.
      • Mempunyai stokis (walk in) yang sah di hampir setiap negeri.
      • Berdaftar dengan Kementerian Kesihatan Malaysia (MAL16030017TC)
      • Memiliki sijil jualan bagi Singapura (0657T/2018) dan Brunei (0656T/2018)
      • Keluaran Berkat Herba Nusantara - pengasas herba Keladi Tikus di Malaysia - Google.
      • Diperbuat dari herba Keladi tikus asli matang (kapsul berwarna hijau) bergred absolute fine.      STF Kapsul Keladi tikus - dikenali dengan nama Keladi Tikus Emas adalah keluaran terhad yang menggunakan herba keladi tikus matang berkualiti tinggi di dalam setiap keluaran.


      STF kapsul Keladi tikus juga telah dianugerahkan persijilan khas bagi pasaran luar negara. Kualitinya yang tinggi menjadikan ianya diiktiraf untuk dipasarkan pada negara yang mempunyai syarat kemasukan yang ketat seperti Brunei dan Singapura (rujuk lampiran)


      Setiap kotak STF ini mempunyai cetakan tarikh luput pada bahagian bawah untuk memudahkan pengguna membuat semakan.


      Pengeluaran dikawal sepenuhnya oleh Berkat Herba Nusantar menjadikan kualiti yang terdapat di dalam setiap kapsul STF ini amat tinggi. Keseluruhan keluaran adalah dijamin.


      Setiap herba Keladi tikus asli mempunyai risalah rujukan yang disediakan dalam Bahasa Melayu dan Inggeris di dalam setiap kotak bagi memudahkan pengguna membuat rujukan berkaitan kajian serta cara penggunaan.


      Keseluruhan kapsul Keladi tikus asli ini berwarna hijau tua disebabkan ianya diperbuat hanya daripada herba keladi tikus matang sahaja tanpa sebarang campuran (Perhatikan semua kapsul). Kualiti pada tahap ini adalah amat tinggi.


      Herba Keladi tikus ini merupakan penawar pelbagai guna dan telah digred sebagai herba terbaik di asia tenggara (kajian Journal Pharmacy) dan hanya dapat ditemui pada habitat semulajadi yang jauh daripada capaian manusia.


      STF Keladi tikus juga turut dijual secara kombinasi set 3 bulan (online sahaja) namun set ini bergantung kepada pengeluaran. - Semak Stok Disini      Kualiti STF dikawal sepenuhnya oleh Berkat Herba Nusantara selaku pemegang lesen utama, setiap bahan mentah disaring terlebih dahulu bagi memastikan kualiti yang ada padanya kekal berada pada tahap paling terbaik.


      Setiap penghantaran STF akan dibalut menggunakan Bubble wrap tebal sebalum dihantar, ini bagi memastikan setiap pesanan sampai dalam keadaan memuaskan tanpa sebarang kerosakan.


      Penggunaan herba ini telah melangkaui beberapa negara seperti Singapura, Thailand serta Indonesia namun oleh kerana terbatasnya herba asli menyebabkan tidak ramai yang mengetahui akan kewujudannya. di Malaysia herba ini telah digunakan sejak tahun 1998 lagi sehingga kini.


      Berdaftar dengan Kementerian Kesihatan Malaysia (MAL16030017TC) serta memiliki kandungan herba Keladi tikus hijau yang diiktiraf paling terbaik, keluaran premium ini hanya boleh didapati pada farmasi, ecommerce serta stokis yang tersenarai. Stok adalah terhad. - Pembelian / Senarai stokis
      Keladi tikus STF asli ini turut disertakan dengan risalah rujukan (Bahasa Melayu, Inggeris) bagi memudahkan pengguna membuat semakan.
       
      Artikel terpelihara Berkat Herba Nusantara @ lawankanser.net (Malaysia) 2011 - 2018
      Back to content | Back to main menu