Kapsul Keladi Tikus - Kanser - jenis-jenis, bentuk serta kaedah yang biasa digunakan bagi merawatnya.

Go to content

Main menu:

Kapsul Keladi Tikus

Video pengenalan STF Kapsul Keladi tikus. Setiap kotak mengandungi 90 kapsul Keladi tikus asli Malaysia yang didatangkan bersama dengan risalah rujukan. Tersedia di dalam Bahasa Melayu dan Inggeris.

  Kenapa STF?
 • Penghantaran (Poslaju) adalah percuma.
 • Mempunyai stokis (walk in) di hampir setiap negeri.
 • Berdaftar dengan Kementerian Kesihatan Malaysia (MAL16030017TC)
 • Dikeluarkan oleh Berkat Herba Nusantara - pengasas herba Keladi Tikus di Malaysia - Google.
 • Menggunakan 100% herba matang terpilih.

      STF Kapsul Keladi tikus - dikenali dengan nama Keladi Tikus Emas adalah keluaran terhad yang menggunakan herba keladi tikus matang berkualiti tinggi di dalam setiap keluaran.
      Mengandungi 100% herba keladi tikus organik terpilih, herba ini turut mempunyai pengguna dari Amerika Syarikat, Brunei serta Singapura.
      Pada setiap kotak mempunyai cetakan tarikh luput pada bahagian bawah untuk memudahkan pengguna membuat semakan.
      Oleh kerana STF mewakili nama Berkat Herba Nusantara maka kualiti yang terdapat di dalam setiap kapsul adalah amat dijaga. Keseluruhan keluaran adalah dijamin.
      Setiap herba Keladi tikus asli mempunyai risalah rujukan yang disediakan dalam Bahasa Melayu dan Inggeris di dalam setiap kotak bagi memudahkan pengguna membuat rujukan berkaitan kajian serta cara penggunaan.
      Keseluruhan kapsul Keladi tikus asli ini berwarna hijau tua disebabkan ianya diperbuat hanya daripada herba keladi tikus terpilih sahaja (Perhatikan semua kapsul). Kualiti pada tahap ini adalah amat tinggi.
      Herba Keladi tikus ini telah digred sebagai herba terbaik di asia tenggara (kajian Journal Pharmacy) dan hanya dapat ditemui pada habitat semulajadi yang jauh daripada capaian manusia.

      STF Keladi tikus juga turut dijual secara kombinasi set 3 bulan (online sahaja) namun set ini bergantung kepada pengeluaran. - Semak Stok Disini
      Kualiti STF dikawal sepenuhnya oleh Berkat Herba Nusantara selaku pemegang lesen utama, setiap bahan mentah disaring terlebih dahulu bagi memastikan kualiti yang ada padanya kekal berada pada tahap paling terbaik.
      Setiap penghantaran STF akan dibalut menggunakan Bubble wrap tebal sebalum dihantar, ini bagi memastikan setiap pesanan sampai dalam keadaan memuaskan tanpa sebarang kerosakan.
      Penggunaan herba ini telah melangkaui beberapa negara seperti Singapura, Thailand serta Indonesia namun oleh kerana terbatasnya herba asli menyebabkan tidak ramai yang mengetahui akan kewujudannya. di Malaysia herba ini telah digunakan sejak tahun 1998 lagi.
      Berdaftar dengan Kementerian Kesihatan Malaysia bernombor MAL16030017TC dan dihasilkan dengan piawaian yang ketat, keluaran premium ini boleh didapati pada farmasi, ecommerce serta stokis yang tersenarai. - Pembelian / Senarai stokis
       
      Artikel terpelihara Berkat Herba Nusantara @ lawankanser.net (Malaysia) 2011 - 2018
      Back to content | Back to main menu