Keladi Tikus STF - Kanser - jenis-jenis, bentuk serta kaedah yang biasa digunakan bagi merawatnya.

Go to content

Main menu:

Keladi Tikus STF

Cara penggunaan STF herba Keladi tikus untuk kesan segera

 • Ambil STF dua kali sehari (3 biji pagi, 3 biji petang) dengan 500ml air masak (sebotol mineral kecil) semasa perut kosong - pengambilan semasa perut kosong atau sebelum makan dapat dicerna dengan maksimum oleh badan berbanding selepas makan, walaubagaimana pun, jika pengguna mempunyai gastrik boleh diambil selepas makan.
 • Pantang minum dan makanan manis - terutama minuman bergula tersembunyi seperti air bergas serta air kotak, termasuk juga minuman bersusu seperti teh tarik, minuman coklat terkenal, kopi panas, biskut coklat, biskut kacang dll.
 • Untuk hasil yang lebih memuaskan, penggunaan STF sekurang-kurangnya 6 bulan adalah disarankan.
 • Pantang makan - terutama daging lembu, ayam yang dicucuk hormon, ikan besar yang tidak mempunyai sisik seperti pari, tongkol dll, makanan dalam tin seperti sardin, makanan yang diawet, snek segera dan seumpama. Ambil nasi pada kadar separuh dari biasa, pilih lauk yang kurang minyak dan tidak bersantan. Elakkan roti yang mengandungi yis, gandum putih yang telah melalui proses meluntur dan pau yang telah dicampur pemutih Titanium Dioxide, ganti dengan roti perang.
 • Berhenti merokok dan alkohol serta merta.
 • Jauhi makanan yang telah melalui proses penapaian seperti budu, belacan, cincalok dan seumpamanya.
 • Elakkan kudapan bergoreng seperti keropok lekor, goreng pisang, burger, hot dog dan lauk bergoreng seperti ayam dan ikan. Lauk seperti ikan atau ayam bakar adalah yang terbaik dengan dibuang bahagian yang hangus terbakar sebelum dimakan.
 • Perbanyakkan minum air masak, amalkan sekurang-kurangnya 2 liter sehari (dewasa) untuk tujuan flush. Masa yang dicadangkan untuk pengambilan air masak adalah: pagi sebelum sarapan, tengahari, petang dan malam.
 • Jadi Vegetarian - menu vegetarian adalah sesuai dengan pesakit semasa tempoh rawatan.
 • Berpuasa sehari atau dua hari seminggu - ini dapat membantu membersihkan perut serta melancarkan peredaran darah.


  Sejak 2012 - Berkat Herba Nusantara telah menyantuni rakyat Malaysia sejak dari tahun 2012 dengan mengeluarkan hanya herba keladi tikus asli dan matang sahaja, dan STF merupakan satu-satunya keluaran premium tanpa campuran yang memiliki khasiat berganda paling terbaik pernah dihasilkan.


  Melepasi piawaian antarabangsa - STF telah disahkan kemasukan secara rasmi ke Brunei Darussalam selepas saringan ketat yang dijalankan oleh Bahagian Komplians dan Perlesenan, Kementerian Kesihatan Brunei Darussalam bagi kegunaan individu.

  Dihasilkan secara semulajadi, STF kapsul keladi tikus ini memiliki khasiat berganda yang tidak terdapat pada keluaran (terutamanya) campuran yang lain, ianya telah diiktiraf diantara keluaran yang terbaik di asia tenggara kerana mengandungi hanya herba keladi tikus matang sahaja pada keseluruhan keluaran.

  Keladi tikus STF dibungkus (sealed) dengan sempurna dan tebal sebelum dihantar kepada penerima seluruh negara. Diatas adalah contoh bungkusan (kemasan Bubble wrap) untuk kuantiti 3 kotak.


  Penghantaran STF kapsul keladi tikus kepada stokis terus daripada HQ, setiap pesanan akan dibungkus dengan penuh teliti sebelum dihantar kepada penerima, samada stokis ataupun pengguna.
  Pembelian STF Kapsul Keladi Tikus Asli Malaysia

   
  Artikel terpelihara Berkat Herba Nusantara @ lawankanser.net (Malaysia). Setiap kajian yang dipaparkan adalah disertakan dengan sumber rujukan, sila klik pada pautan yang telah disediakan bagi tujuan pengesahan.Sila gunakan Google Chrome atau Safari untuk paparan yang lebih memuaskan.
  Back to content | Back to main menu